Modrić bi mijenjao sve trofeje za naslov svjetskog prvaka

Image result for Modrić bi mijenjao sve trofeje za naslov svjetskog prvakaUvijek skroman i odmjeren, požrtvovan i za svoj Real Madrid, a posebno za reprezentaciju Hrvatske. Sve oči su ovih dana uprte upravo u Luku, predvodnika ove generacije koja će svima ostati u pamćenju. Proteklih godina su bile mnoge sumnje u Modrića i njegovu reprezentaciju, a te su sumnje kulminirale upravo u kvalifikacijama za ovo Svjetsko prvenstvo u Rusiji gdje se Hrvatska jedva spasila i plasirala na isto uhvativši posljednji vlak u utakmici s Ukrajinom.

Danas, Luka Modrić je glavna priča u svim svjetskim medijima, s obzirom da je upravo on najzaslužniji za jednu veliku priču nogometne reprezentacije. Zlatna lopta više nije tako daleko, koju bi vrlo lako mogao preoteti od svoga bivšeg klupskog kolege Cristiana Ronalda. Nitko to nije očekivao, ali je Modrić kao osvajač Lige prvaka i trenutni finalista Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji sada možda i prvi kandidat za tu nagradu.

Na upit bi li mijenjao trofeje Lige prvaka za ovu na najvećoj svjetskoj smotri Modrić je jasno rekao da bi mijenjao sva četiri trofeja ovog natjecanja samo za pobjedu protiv Francuske u nedjelju. Toliko Luki znači reprezentacija i eto toliko je bitna ta utakmica u finalu. Modrić je dodao da su reprezentativci jako umorni i potrošeni psihički i fizički što je i vrlo razumljivo s obzirom na produžetke i sve probleme s kojima su se susretali prilikom dolaska u finale. Međutim jasno je poručio da će sasvim sigurno biti spremni za finale i da će oporavljeni dočekati nedjelju. U svakom slučaju isprike ne smije biti jer se finale doživi vjerovatno samo jednom u životu pa je jasno da će reprezentativci biti savršeno spremni za pobjedu u nedjelju. U Hrvatskoj vlada velika euforija, a koliko znači reprezentacija, najbolje pokazuje ova izjava Luke Modrića, koji iako svjetska zvijezda kao prioritet postavlja prvo reprezentaciju Hrvatske pa tek onda svoj klub, slavni Real Madrid.