Sportaši i kocka

Sport i kocka u načelu uvijek idu u neku ruku zajedno, pa tako možemo vidjeti sve češću pojavu da se i običan svijet, ali i veliki sportaši, klade i igraju igre na sreću kako bi dobili dodatnu dozu adrenalina. Kockarnice su sve raširenija pojava, a sponzorstvo za igrače i klubove je postala stalna pojava. Poznato je da se mnogi sportaši vole kladiti, recimo Wayne Rooney ili Gigi Buffon su itekako dali do znanja navijačima da vole ponekad posjetiti kladionicu.

OImage result for Hajdukovca Tomu Bašićava pojava nije zaobišla niti Hajdukovca Tomu Bašića, koji je priznao da je otišao korak predaleko, pa je priznao da je morao stati na loptu. Toma Bašić je rođen u Zagrebu, ali je rekao da ga snažne veze vežu za jug zemlje, a posebno za Hajduk u kojem je zaigrao vrlo mlad. Priznao je kako je počeo stalno igrati loto i posjećivati onlinecasinos.hr, a onda je na red došlo i ostalo – rulet. Kao i svi mladi nogometaši s nešto više novca u džepu, kocka je bila neodoljiva i teško se bilo oduprijeti. Kockarnice i njihovo sponzorstvo na dresovima su česti prijatelji igračima, a Toma Bašić je odlučio nastaviti to prijateljstvo i izvan terena. Kaže da mu je pomogao brat blizanac, koji ga je na lijep način savjetovao i objasnio mu da mora imati kontrolu.

Počeo se baviti glazbom, što ga je odvratilo od kasina, na način da je počeo živjeti drugačije. Na kraju se ova zanimljiva priča Hajdukovog igrača ipak završila pozitivno. Rođen u tradicionalnoj obitelj, Toma Bašić je na vrijeme odustao od kocke i posjeta kasinima, budući da je prepoznao da bi ga to moglo odvratiti od karijere. Kockarnice i sportaši su uvijek u jednoj zanimljivoj vezi, pa je ovakve i slične priče moguće pročitati širom svijeta. Mladi igrač Hajduka je dio svega što ide uz moderni sport, a novac i kasina su svakako u stalnoj vezi.